top of page

Haluaisitko verhoiluttaa huonekalusi?

 
Näin homma etenee:

 

Pyydä tarjous huonekalusi verhoilusta kuvan kera sähköpostilla. Kysyn lisätietoja tarvittaessa ja annan hinta-arvion työstä ja kangasmenekistä. Tarjous ei sido vielä mihinkään.

Mikäli hyväksyt tarjouksen, sovitaan aika verhoilulle. Tervetuloa verhoomolle tutustumaan kangasvaihtoehtoihin.

Kangas laskutetaan etukäteen ja tilataan heti maksun saavuttua. Näin se on valmiina verstaalla, kun on aika ottaa huonekalusi työn alle.

 

Huonekalu tuodaan verhoomolle ja verhoilu aloitetaan sovittuna ajankohtana. Kerro, jos kaipaat apua kuljetukseen, meiltä löytyy tähän hyvät yhteistyökumppanit.

Verhoilun valmistuttua saat sähköpostiin laskun verhoilutyöstä ja materiaaleista. Voit maksaa laskun ennen noutoa tai noudettaessa.

 

Kiitä itseäsi kestävästä kuluttamisesta ja kiertotalouden tukemisesta sekä suomalaisen työn teettämisestä. Ja ennen kaikkea nauti uuden ilmeen ja elämän saaneesta huonekalustasi!

 

Perinteinen verhoilu

Perinteisen verhoilun keinoin korjataan vanhoja pystyjousitettuja huonekaluja, joissa täytteinä käytetään mm. meriheinää, haapalastua ja jouhia. Pienemmissä tuoleissa ei välttämättä ole jousia lainkaan, vaan pelkkä pehmustekakku pintaverhoilun alla.

Käytän aina huonekalun ikään ja tyyliin soveltuvia materiaaleja ja perinteisiä työtapoja parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseen.

Perinteiseen verhoiluun kuluu rutkasti enemmän työtunteja kuin teolliseen verhoiluun, jolloin se on rahallisesti arvokkaampaa, mutta kestävyys ja luonnolliset materiaalit ovat todella sen arvoisia.

IMG_4742.JPG
IMG_1179.JPG
IMG_3460.jpg

Teollinen verhoilu

Teollisen verhoilun keinoin korjataan moderneja vaahtomuovihuonekaluja, joiden joustinjärjestelminä toimii yleensä siksak-jouset tai erilaiset kumi- ja tekstiilivyöt.

Vaahtomuovilla on tietty käyttöikä. Kun käyttöikä täyttyy, muovi menettää kimmoisuutensa ja silloin on aika vaihtaa pehmusteet uusiin.

Vaahtomuovin laadulla ja rakenteella on väliä. Käytän hyviksi todettuja vaahtomuoveja ja mietin kuhunkin huonekaluun sopivat vaahtomuovin painoluokat ja kimmoisuudet. Hyvällä suunnittelulla käyttöikä ja -mukavuus monikertaistuvat.

P_20190524_095517_vHDR_On.jpg
IMG_3840.JPG
IMG_2891.JPG
bottom of page