Haluaisitko verhoiluttaa huonekalusi?

 
Näin homma etenee:

 

Pyydä tarjous huonekalusi verhoilusta kuvan kera sähköpostilla. Kysyn lisätietoja tarvittaessa ja annan hinta-arvion työstä ja kangasmenekistä. Tarjous ei sido vielä mihinkään!

Mikäli hyväksyt tarjouksen sovitaan aika verhoilulle ja varataan se kalenterista. Tervetuloa verhoomolle tutustumaan kangasvaihtoehtoihin!

Kangas laskutetaan etukäteen ja tilataan heti maksun saavuttua, näin se on valmiina verstaalla kun on aika ottaa huonekalusi työn alle.

 

Huonekalu tuodaan verhoomolle ja verhoilu aloitetaan sovittuna ajankohtana. Kysy jos kaipaat apua kuljetukseen, meiltä löytyy tähän hyvät yhteistyökumppanit!

Verhoilun valmistuttua saat sähköpostiin laskun verhoilutyöstä ja materiaaleista. Voit maksaa laskun ennen noutoa tai noudettaessa.

 

Kiitä itseäsi kestävästä kuluttamisesta ja kiertotalouden tukemisesta sekä suomalaisen työn teettämisestä. Ja ennen kaikkea nauti uuden ilmeen ja elämän saaneesta huonekalustasi!

 

Perinteinen verhoilu

Perinteisellä verhoilulla tarkoitetaan vanhoja pystyjousitettuja huonekaluja, joissa täytteinä käytetään mm. meriheinää, haapalastua sekä jouhia. Pienemmissä tuoleissa ei välttämättä ole jousia lainkaan vaan pelkkä pehmustekakku pintaverhoilun alla.

Käytän aina parhaiten huonekalun ikään ja tyyliin soveltuvia materiaaleja ja perinteisiä työtapoja parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseen.

Perinteinen verhoilu on rahallisesti arvokkaampaa sillä työtunteja kuluu vaahtomuovihuonekaluja rutkasti enemmän, mutta kestävyys ja luonnolliset materiaalit ovat todella sen arvoisia!

IMG_4742.JPG
IMG_1179.JPG
IMG_3460.jpg

Teollinen verhoilu

Teollisella verhoilulla tarkoitetaan moderneja vaahtomuovihuonekaluja, joiden joustinjärjestelminä toimii yleensä siksak-jouset tai erilaiset kumi- ja tekstiilivyöt.

Vaahtomuovilla on tietty käyttöikä joka määrittyy sen laadusta ja kovuudesta. Kun käyttöikä täyttyy ja muovi väsähtää menettää se kimmoisuutensa ja silloin on aika vaihtaa pehmusteet uusiin.

Vaahtomuovin laadulla on väliä mistä syystä en käytä niitä halvimpia vaan panostan parempaan, jolloin käyttöikä ja -mukavuus monikertaistuvat!

P_20190524_095517_vHDR_On.jpg
IMG_3840.JPG
IMG_2891.JPG